DE BILT - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 26 juni, 24 juli en vervolgens minimaal eens per maand in het Zalencentrum De Schakel, Soestdijkseweg Zuid 49 B. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Tarieven juni (incl. BTW):
75+ B/E € 37,50, medisch € 57,50, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 57,50.
Leden van CNV/ouderenbonden krijgen € 7,50 korting op bovengenoemde prijzen.

Tarieven m.i.v. juli (incl. BTW):
75+ B/E € 42,50, medisch € 59,50, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 59,50.
Leden van CNV/ouderenbonden krijgen € 7,50 korting op de 75+ B/E en medisch, C/D/E en Taxipas krijgen € 4,50 korting.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. De gemeente De Bilt verstrekt deze niet meer.
U kunt het formulier downloaden via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). Tevens is het mogelijk dat de keuringsarts het formulier voor u meeneemt (bij telefonische afspraak aangeven a.u.b.).

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Gebruikerslogin