De gemeente De Bilt vindt het belangrijk dat jong en oud zoveel mogelijk bewegen en buiten kunnen zijn. Speelplekken moeten daaraan bijdragen, maar doen dat nu lang niet altijd. Bovendien zijn de wensen en behoeften ten aanzien van speelplekken de afgelopen jaren veranderd. Denk aan mogelijkheden voor verschillende leeftijdsgroepen, ontdekken, elkaar ontmoeten of natuurlijk spelen.
 
Daarom vernieuwt de gemeente het beleid over buitenspelen zodat het voldoet aan de hedendaagse wensen en behoeften voor spelen en bewegen. Dat gebeurt samen met kinderen, ouders, scholen, ouderen en natuur- en gezondheidsorganisaties. Evenals in de toekomst de uitvoering en het beheer van dit beleid.
 
U kunt helpen
Uw medewerking en input is belangrijk voor de totstandkoming van het nieuwe beleid. Vul daarom allemaal de online enquête in (zie www.debilt.nl/buitenspelen). De enquête kan worden ingevuld tot 22 februari.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over buitenspelen in de gemeente De Bilt kijk op www.debilt.nl/buitenspelen en via https://www.facebook.com/152841728120488/posts/2449453281792643
 
 
 


Agenda

Volgende vergaderingen 2019

verslag ma 21 januari De Groene Daan
verslag ma 12 november De Groene Daan

 

Links